EINA/APLICACIÓ WEB:
Animoto
URL:
http://animoto.com/DESCRIPCIÓ:
Animoto és una eina online amb la qual podem fer vídeos amb les fotos i la música que vulguem. És una aplicació web molt fàcil d'usar, ja que tota l’estona va indicant-nos el que hem de fer. Tan sols hem de preocupar-nos per triar les fotos i la música que vulguem posar, atés que Animoto s’encarregarà de la resta.

L'únic inconvenient d'aquest programa és que en el compte gratuït no podem fer vídeos amb una durada superior a 30 segons i solament podem compartir-lo en les xarxes socials, mai descarregar-lo.
ÚS DIDÀCTIC:
Dins de l’aula, Animoto és una eina mitjançant la qual podrem realitzar milers de vídeos d’una forma ràpida, senzilla i gratuïta, perquè aquesta aplicació és una eina amb la qual l'usuari podrà realitzar vídeos amb la temàtica que més li interesse, així que podem beneficiar-nos d’aquest avantatge i fer vídeos que estiguen relacionats amb les 3 àrees curriculars.

Depenent de la unitat didàctica o el projecte de treball que s’està duent a terme, podem demanar-li als nostres alumnes que creen un vídeo (per parelles, en grup o de manera individual), amb la temàtica que s’estiga treballant.

Amb aquesta activitat els xiquets milloraran la seua autonomia davant l’ús de les TIC, i faran un aprenentatge diferent i més dinàmic, on tots els alumnes de la classe participen en ell.

Per poder realitzar aquests treballs dins de l’aula, l’únic que ens fa falta és interès per introduir les TIC a l’escola i un poc d’imaginació perquè aquests projectes educatius siguen interessants i motiven l’alumnat.
EXEMPLES:
  • Vídeo de les meues vacances a Amsterdam

http://animoto.com/play/4WKwVZSXsCOTZ2T0HtNfKQ

  • Vídeo motivador per introduir les TIC a les aules (Usa las TIC en tu aula).

http://animoto.com/play/qF4nBiGBV3WRd24hNilbRg

  • Vídeo per motivar als xiquets a llegir durant l’estiu.

http://www.youtube.com/watch?v=EnOY3d1_ar8

  • Vídeo tutorial

http://www.youtube.com/watch?v=_rfuu3RDPrc
TUTORIAL/COMO UTILITZAR L’EINA /APLICACIÓ:


PER A SABER MÉS:
  • EDUC@CONTIN, article que ens diu com poden els professor tindre Animoto gratuït, i ens explica com podem utilitzar-lo.

http://www.educacontic.es/blog/animoto-pro-gratis-para-educadores

  • Tutorial

http://www.slideshare.net/verarex/tutorial-animoto-7346165

  • Revisame

http://revisame.com/animoto-como-hacer-presentaciones-de-fotos/

  • Animoto per a l’educació

http://animoto.com/education

  • Rubén Pablo TIC

http://rubenpablotic.blogspot.com.es/2011/03/practica-4-animoto.html
NOM DE LA’UTOR/AUTORA DEL TUTORIAL:

Lorena Baeza Bermúdez