EINA/APLICACIÓ WEB:
Bighugelabs
URL:
http://bighugelabs.comDESCRIPCIÓ:
Bighugelabs és una web per realitzar projectes creatius i divertits amb imatges. Les imatges a utilitzar poden ser: pujades des del nostre ordinador, que estiguen allotjades en dos dels llocs més populars de la xarxa per allotjar imatges com són Flickr i Photobucket o introduint la URL d'una imatge en línia.


Ofereix una sorprenent quantitat d'eines en línia per què professors i alumnes puguem jugar de forma creativa amb imatges pròpies o amb imatges publicades a la xarxa amb llicència CC.


Crear mosaics, retrats, segells, calendaris, trencaclosques, cubs ...etc. Cadascuna de les nostres creacions pot ser descarregada al nostre ordinador, emmagatzemades a Flickr o a Facebook o enviades per correu electrònic. Així mateix totes les imatges que pugem es guardaran en el nostre propi portafoli a Bighugelabs poden ser usades un cop i un altre.


Aquest servei es gratuït i no requereix principalment de registre, encara que per a certes accions si que el requereix. És una Web 2.0, ja que totes les creacions poden quedar publicades o enviar-se per e-mail.
ÚS DIDÀCTIC:
Amb aquesta Web els nostres alumnes podran crear:

- Calendaris personalitzats.

- Trencaclosques.

- Pòsters.

- Portades personalitzades.

- Cartells motivadors.

- Segells.

- Cartells de disseny.

Crear efectes amb imatges.
EXEMPLES:
- Pòster motivador.

- Trencaclosques.

- Calendaris.

- Mosaic propi.

- Calendari propi.
TUTORIAL/COMO UTILITZAR L’EINA /APLICACIÓ:PER A SABER MÉS:

- **Bighugelabs en Twitter.**
- **Aplicacions similars a Bighugelabs.**

**Flickr.**
||
NOM DE LA’UTOR/AUTORA DEL TUTORIAL:

Clara Cano Gonzálvez